Test

Tips! :DFör att få ett skinande rent och fint hår ska ska man dricka mycket vatten, äta färska frukter och grönsaker. Av vitamin E får man sitt hår att skina med och för att få i dig den vitaminen så kan du äta nötter, brunt ris, vete och blanda ner gröna blad i din mat. Mat som sötsaker, choklas  och bakelser och sånt borde du inte äta för det hjälper dig inget alls!

Du kan ju också göra en hårinpackningn en gång i veckan. Ett annat tips är att du kan ta hårolja och massera in det i hårbotten och låta det verka i 20 minuter och sedan skölja bort det med shampoo.

Eller så kan du köpa glansspray och spruta på håret, det hjälper ju också ;)

Har du fet och oren hy?.

En sak du kan göra som går snabbt och enkelt är att peela huden, men akta så att du inte skrubbar för mycket så att du blir röd! Peeling borde man göra som högst 2 gånger i veckan ungefär. När du peelat huden så måste du ge den massa fukt! Clinique Moisture surge är en bra gele som man kan smörja på och ha över natten.

Man kan också smörja in ansiktet med en ansikts mask, den tar bort smuts, döda hudceller och ger ansiktet glans och det blir lent igen. Tänk på att rengöra ansiktet innan du lägger på den. Och undvik att smörja för nära ögon och mun! Om du vill så kan du göra ett ångbad för ansiktet innan du lägger på ansiktsmasken så att porena öppnas, så då blir det enklare för dom att försvinna sen med masken.

Tycker du inte om dina fräknar?

Isåfall så kan du skära tunna gurkskivor och lägg i färskpressad citronjos. Lyft upp skivorna, låt dem rinna av och lägg dom sedan på huden.

Både citronsaft och gurka motverkar fräknar. Citron bleker ganska kraftigt och därför kan gurksaft prövas först. Andra blekande ingredienser som kan motverka fräknar är:

Aprikos.

Jordgubbar.

Svarta vinbär.


Vi tycker det är gulligt med fräknar, inget fult med dom alls:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Ditt innehåll här…